top of page

Beskytt huden i vintersesongen

Det går mot vinter og kuldegrader i hele Norge, og mange opplever at huden blir tørrere.

Det er, som alltid, viktig å beskytte og styrke huden. En skadet hudbarriere er en direkte årsak til tørr og sensitiv hud. Regelmessig bruk av hudolje kan reparere en skadet hudbarriere og gjenopprette en sunnere tilstand.

BeeKi sine hudoljer passer for hele familien, også små barn*

Huden er en viktig del av immunforsvaret

Huden er kroppens største organ og immunforsvarets ytterste barriere. Den beskytter mot de sterke solstrålene, miljøsmuss, eksosgasser, kulde og infeksjoner. Huden er tett og vannfast, og holder fremmedelementer borte - med mindre vi har sår eller rifter. For at huden skal gi den trygge beskyttelsen er det viktig at den holdes myk og smidig. Ved å tilføre huden næring og fukt motvirkes i tillegg aldringstegn.

Det gir stor mening å ta godt vare på huden - hele året - og hele livet.

Vinteren er høysesong for kulde, luftforurensning og tørr luft

Når kulden setter inn, blir luftkvaliteten i norske byer og tettsteder merkbart dårligere. Det er mer utslipp på grunn av vedfyring og piggdekkbruk og fordi kaldere luft fanger mer forurensning. I vinterperioder med kald og tørr luft opplever du kanskje at huden blir tørrere?


Bruk av hudoljer blir stadig mer populært, og ansiktsoljer omtales ofte som den raskeste veien til en fuktig, glødende og strålende hud. BeeKi sine hudoljer beskytter huden mot skadelige ytre påvirkninger. De nærer i dybden og holder huden fuktighetsrik og smidig - samtidig som de er rike på antioksidanter som beskytter mot frie radikaler fra UV-stråler og forurensninger. I tillegg er BeeKi oljene helt fri for vann og fungerer derfor godt som kuldebeskyttelse/kuldekrem. De gir naturlig beskyttelse og holder huden fuktighetsrik, myk og smidig, samtidig som de lar huden puste.

Nøye utvalgte naturlige ingredienser som passer for hele familien!

BeeKi hudoljer beskytter mot forurensninger og fungerer som kuldebeskyttelse
  • Gir dyp næring og holder huden myk og smidig

  • Rike på antioksidanter som virker forbyggende mot skader fra forurensninger og UV-stråler

  • Passer for sensitiv hud

  • Egnet for hele familien, også små barn*

Tips: All-Over Healing kan brukes overalt, og kan med fordel påføres utsatte steder som nese og kinn for ekstra beskyttelse. Dette produktet inneholder mer bivoks enn våre andre produkter.


Visste du at vannfrie produkter ikke trenger tilsetning av konserveringsmidler slik som parabener, eller andre type hjelpestoffer som emulgatorer (feks polyetylenglykoler (PEGs)?Til slutt ønsker vi å dele denne tilbakemeldingen fra vår kunde, som er apoteker:


Jeg bruker sacred Glow hver kveld. Den er perfekt nå på høsten/vinterstid når huden min blir er ekstra sensitiv og tørr. Jeg våkner med en sunn og myk hud hver morgen. Oljen er lett å smøre ut og trekker raskt inn. I tillegg er duften helt nydelig og gir meg en følelse av å være på spa :)

Grethe Helen Bøe Lilleeng, 47 år , apotekerDu kan lese mer om All-Over Healing og våre andre produkter her:*Cosmetic Product Safety Report utviklet av KIWA Kompetanse AS

Når du starter med nye hudpleieprodukter anbefaler vi alltid at du starter med å teste et lite område på huden.
91 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page