top of page

Kundeomtaler

Tusen takk for alle tilbakemeldinger!


Nedenfor finner du uttalelser fra noen av våre  kunder.
Om det er noe du lurer på - ikke nøl med å kontakte oss i dag!

IMG_7854 2
Hyllebærfrø olje
Safran
Rododendron1 favoritt kjøpt,shutterstock
Sandeltre olje
Meadowfoam olje
Alternativ forsidebilde_bivoks
Kundeomtaler

Jeg er en mann på 49 år som har en sensitiv hudtype- spesielt i ansiktet. Har prøvd en rekke ulike produkter, men har ikke opplevd stabil og frisk hud over tid. For et par måneder siden prøvde jeg for første gang Beeki ansiktsolje og fikk positive resultater etter få dagers bruk. Ifm en lengre utenlandsreise da jeg glemte produktet hjemme benyttet jeg meg av en ansiktsolje fra et velrenommert merke, og igjen- etter få dagers bruk, erfarte jeg igjen ustabil hud (i form av uren, rødblusset hud). Etter gjenopptagelse av Beeki-ansiktsoljen har jeg fått tilbake en langt bedre hud med langt færre «problemer» som beskrevet. Har du utfordringer à la det jeg beskriver her, vil jeg varmt anbefale produktet. Det er lett å påføre, er ikke klissete eller «oljete» til tross for at det er en olje og har i alle fall gitt meg positive resultater. Jeg bruker dette hver morgen og kveld.

Eirik, 49 år

Bare naturlige ingredienser, og jeg må si det er heeeelt fantastisk 🥰🙏

Jeg har en tendens til å reagere med utbrudd på det meste jeg putter på huden eller i kroppen, men denne var fantastisk altså!

Eline, Naturlige Helsevalg, naprapat

Jeg er blitt veldig fan av BeeKi oljene, spesielt nå i vinterkulda hvor huden blir merkbart tørrere. I julen har jeg brukt All-Over Healing daglig når jeg har vært på skiturer på fjellet i -5/-10 grader. Oljen ligger som en beskyttelse mot kulden, og jeg er ble mindre rød i kinnene. Huden virker mer næret og kjennes mykere.
Hilde Ofstad

Jeg elsker alle oljene! Disse oljene kan man fort bli avhengige av. Jeg skulle ønske de kom i 1 liter flasker så kunne jeg være litt råflott på hele kroppen 😊 Jeg kommer nok til å bestille igjen når jeg har gått tom.

Bente Eng

Vi er så fornøyde med oljene til BeeKi!

Både kvaliteten på oljene, og at de er laget bærekraftig på alle måter. 

Huden kjennes myk og smidig, og vi elsker at Tone er så faglig dyktig og i tillegg opptatt av at alt skal være gjort ordentlig med kvalitet i alle ledd. Hun bryr seg om at alle deler av produksjonen er god og bærekraftig, alt fra biene hennes til arbeiderne som produserer de vakre lin posene for House of Good People og BeeKi i India. 

Helén og Lars Løddesøl

Huden føles mer levende og sunn allerede etter kort tids bruk. Anbefales!! 

BeeKi har på en eller annen måte klart å integrere de vitale kvalitetene fra bienes mystiske årtusen lange raffinering av bivoks produksjon. 

Kjetil Ulving-Tufte, 43 år

Jeg er helt forelsket i oljen og bruker den hver morgen og hver kveld. 

Den føles silkemyk og smøre på og trekker raskt inn i huden. Jeg får mykere og glattere hud og porene blir mindre. Den er med meg overalt. 

Lukten er myk som fløyel og utrolig behagelig. Jeg blir rolig til sinns og i hjertet 🥰

Jeg går ikke tilbake til mine vanlige kremer etter denne 🙌

Ellen, 52 år (om Sacred Glow)


 

Jeg opplever huden som mye mer "næret" enn tidligere, og sliter ikke så mye med tørrhet.

De fine linjene er dempet og porene er mindre synlige. Produktene er lette å påføre og etterlater huden smidig og "mettet" uten at den blir fet eller tørr utover dagen. Konsistens og begrenset lukt passer meg bra. Produktene er naturlige og gir en god følelse av renhet og næring. Jeg har funnet produkter jeg definitivt vil fortsette med.

Janicke, 48 år (om Sacred Glow)

Elsker oljen fra BeeKi og bruker den i ansiktet både morgen og kveld.

En deilig og behagelig duft som forsterker følelsen av velvære og det naturlige i oljen. Den trekker seg godt inn og gjør huden myk og gir glød. Føles som om jeg tar ekstra godt vare på meg selv når jeg tar den på. Deilig naturlig luksus hver dag❤️»

Jeanette, 46 år (om Sacred Glow)

Jeg er opptatt av rene hudprodukter som har minst mulig tilsetningsstoffer.

Beeki’s hudprodukter er fra en lokal produsent som har hjertet på rette sted. Jeg har brukt de minst ett år og du trenger bare noen få dråper i hånden for å dekke hele ansiktet. Veldig drøye synes jeg og bruker de også på leppene.

Vibeke Aune, 62 år

Jeg er avhengig - føler meg naken uten! 

Aldri har jeg hatt så deilige produkter- huden min er så myk, og de dype rynkene mine ser svakere ut. Jeg har brukt 11.11 Vitality i hodebunnen og den hjelper mot kløe og tørrhet. 

Kari, 75 år

Jeg elsker oljene, de er magiske!

Jeg som har tørr og irritert hud har nå silkemyk hud som en spebarnsrumpe. Behagelig lukt også.

Hulda, 77 år

Dette er skatt fra naturen❤️

Jeg elsker oljene, beste hudpleie jeg har hatt! Etter at jeg begynte med BeeKi oljene er huden min aldri tørr lenger. 

Sjelden har jeg hatt en så eksklusiv følelse når jeg pleier ansiktet mitt med daglig fuktighet og beskyttelse 💕❤️ faktisk ikke opplevd maken til hudpleie❤️ Den føles som terapi, gir en rolig og hellig stund i sinnet ❤️

Kamilla, 48 år, naturmedisinsk terapeut

Elsker produktene!
Oljene trekker godt inn og jeg opplever at de tilfører mye fukt. Nå på vinteren blir jeg kjempe tørr i huden, men nå er huden min myk og fuktig. Jeg bruker oljen på kvelden og elsker følelsen av å smøre den på huden, både i ansiktet og på halsen. Jeg liker at de dufter litt for det gir en ekstra følelse ved bruk! 11.11 Vitality er min favoritt. Jeg føler at den gir meg næring, ro og klarhet. Etter å ha vært for mye i solen føler jeg at den roer ned huden også.

Ulrika

Oljene er uten tvil det beste jeg har brukt av hudpleie!

Jeg har nå brukt Sacred en stund og den er virkelig fantastisk.

Beste hudpleien jeg har brukt noen gang og jeg har jo prøvd endel. Ikke er jeg lettlurt heller, dette er virkelig bra!! Huden gløder, den er myk, og mulig innbilning..., men jeg synes porer er mindre i størrelse.

Duften er helt nydelig! 

Jeg elsker produktene, følelsen, duftene og ja, det har gitt meg stor glede å ta de på hver gang. Jeg har gledet meg mer over dine produkter enn jeg ellers gjør.

Jeg ønsker deg et stort lykke til og kan ikke skjønne annet enn at alle som prøver dette vil bli avhengig av BeeKi! Blir vakker inni og utenpå av de gode produktene.

Kathrine, 49 år, sykepleier og familieterapeut

Sacred Glow oljen er blitt favoritt under fotsålene før leggetid.

Jeg har vært plaget med urolig søvn, men nå sover jeg hele natten. Jeg smører oljen under føttene og på tærne fast hver kveld, det støtter søvn for meg. Nå har jeg brukt den i ansiktet også. Jeg stråler dagen etterpå :) Duften bidrar til positiv opplevelse.

Ragni, 48 år, gartner

Helt nydelige produkter.

Endelig har jeg funnet et produkt som gir huden min nok fuktighet - uten å være klissete. Før smørte jeg meg med oljer og fete kremer flere ganger om dagen. Nå smører jeg meg bare på morgenen, og huden holder seg myk hele døgnet, faktisk helt til neste morgen. Nå på vinteren pleier jeg å får tørre hender, men nå som jeg bruker oljene som håndkrem er jeg myk og fin i huden.

Lise, 40 år

Oljene er supre, jeg bruker de hver dag.

Jeg er veldig sensitiv til lukt, men disse elsker jeg! Nydelige produkter, og fantastisk mix.

Inger Mette, 58 år, fotograf

Jeg bruker oljene fast hver dag. 

Sacred Glow ansiktsoljen er lett og fin i konsistensen, og gir fin glød uten å bli "fettete". Digger den! Alt i alt et topp produkt som jeg gjerne vil bruke mer av.

Naleen, 26 år, psykolog

Jeg synes huden i ansiktet blir fantastisk myk og får en helt egen glød når jeg bruker den Sacred Glow oljen.

11.11 Vitality har jeg begynt å bruke som ‘nattolje’ - liker lukten veldig godt.

Ingunn,  54 år, HMS rådgiver

Jeg elsker oljene!

De er så behagelige å påføre og de gir en umiddelbar nærende og fuktighetsgivende følelse, uten å gi en fet overflate. Hudpleierutinen er blitt noe jeg gleder med til! Først fordi det er så behagelig både med tekstur og duft samtidig som den føles så riktig for huden og deretter fordi det er en så enkel og rask rutine, med kun et produkt etter rengjøring🤩 Jeg elsker følelsen av "alt-i-ett"; dag, natt, serum, peeling, hår og kropp! Praktisk på badet og ikke minst på reise! "Kroppsoljen" holder huden myk og smidig hele dagen! 

Ingvill, 57 år, tekstforfatter

Jeg bruker oljene dine hver dag og digger de!

Jeg bruker safranoljen i ansiktet hver dag. Først et dypt pust der jeg lukter inn oljen. Jeg føler jeg fører på gull, lys, varme og velbehag. En mild og god duft. Jeg bruker 11.11 Vitality oljen på resten av kroppen og i håret. Det føles som om håret blir mykere og sterkere. 

Kirsti, 42 år

Det første jeg legger merke til er duften, mild, naturlig, helt nydelig.

Oljen er lett å fordele i ansiktet, et pump er nok, den trekker rask inn i huden og gir meg akkurat det huden min trenger. Huden er blir godt mettet med fuktighet  og føles myk  og frisk. Det både kjennes og føles at innholdet kun er basert på naturlige stoffer. 

Anne, 47 år

BeeKi sin Sacred Glow olje er min nye favoritt.

Denne bruker jeg hver kveld. Den er perfekt nå på høsten/vinterstid når huden min blir er ekstra sensitiv og tørr. Jeg våkner med en sunn og myk hud hver morgen. Oljen er lett å smøre ut og trekker raskt inn. I tillegg er duften helt nydelig og gir meg en følelse av å være på spa :)

Grethe Helen, 45 år, apoteker

Det føles godt på huden, og lukten er god.

Jeg pleier å bli grå i huden på vinteren, men Sacred Glow gir meg farge.

Rune, 60 år, musiker

11.11 Vitality oljen gjør underverker for kroppen.

Jeg har så utrolig tørr hud, særlig på føttene. De gamle danseføttene begynner å mykne.

Anne Kristine Tischendorf

Jeg bare elsker BeeKi oljene!

Lukten gjør meg glad hver morgen. Den er så lun og god. Må snart ha påfyll. Orker ikke tanken på å gå tom.

Hedda, hotell eier


 

Såre lepper smøres med 11.11 Vitality for mor og sønn.

Funker også bra på eksem, nesten borte over natt i følge Katja, 17 år.

Hilde, 47 år, medisinsk direktør

 

Jeg har prøvd begge oljene - og har fått en lykkelig hud etter å ha fått en voldsom allergisk reaksjon for et par uker siden.

Føles og kjennes helt annerledes ut. Huden puster igjen om det gir mening. 

Cecilie, lege

Lyst til å prøve selv?
bottom of page