top of page

Abonnement

Få tilsendt din favoritt hver 2. mnd, 20% rabatt!
Vi setter stor pris på våre faste kunder, og tilbyr nå abonnement som gir 20% rabatt.

Det er stadig flere faste kunder som bestiller BeeKi produkter jevnlig. og vi ønsker at dere
skal få mulighet til å handle produktene billigere.

Et alternativ er da å ha et abonnement;
da sparer du 20% og får produktene tilsendt i posten hver 2. måned. 


Du kan avslutte/pause abonnementet når du ønsker. 
Du kan bytte mellom produkter - da er det bare å sende oss en e-post minst 7 dager før neste forsendelse sendes fra oss.

Du kan enkelt velge mellom engangskjøp eller abonnement i nettbutikken.

*Alle som tegner abonnement innen 30. juni får et nydelig BeeKi anheng i gave.

*Så lenge lageret rekker

Abonnementsvilkår


Disse abonnementsvilkårene gjelder for Beeki.com som er eid av BeeKi AS som utvikler egne hudpleieprodukter og forklarer dine vilkår ved tegning/kjøp av abonnement på våre hudpleieprodukter.
 

BeeKi AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av abonnementer.

Kjøp av abonnement

Når du kjøper et abonnement, vil du få tilsendt produktene i perioden du har betalt for. Abonnementet er løpende inntil oppsigelse foreligger. Du kan si opp abonnementet når du ønsker, ved å ta kontakt med kundeservice. 

For å handle på Beeki.com må du være fylt 18 år. Er du under 18 år må dine foreldre eller foresatte samtykke i bestillingen. Ønsker du levering av ditt abonnement til utlandet, kontakt kundeservice for egne priser og leveringsbetingelser.

Abonnementet inkluderer nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet i linken nederst i e-posten.
 

Betaling

Betaling for abonnement gjøres ved gjentakende forskuddsbetaling, med mindre annet er spesifisert. Betalingsfrekvens og størrelsen på beløpet beror på hvilket type abonnement du har valgt. Se under for informasjon om de ulike betalingsmetodene.

Ved purring på faktura påløper et gebyr (70,-). Leveringen blir stoppet hvis innbetaling ikke er mottatt innen rimelig tid etter forfall. Manglende betaling eller retur av produktene anses ikke som en oppsigelse. Hvis du ikke har sagt opp abonnementet og vi ikke har mottatt betaling fra deg, vil du få tilsendt en sluttregning for den perioden du har mottatt produktene.
 

Kortbetaling

Kortbetaling gjennomføres ved automatiske trekk fra det kortet du har oppgitt. Betalingsløsningen håndteres av Stripe, som er en tredjeparts leverandør av betalingsløsninger på nett.

Faktura

Dersom du velger å betale abonnementet med faktura, kan du benytte deg av Klarna sine betalingsalternativer.

Vipps

Betaling med Vipps løper med gjentagende trekk hver måned eller periode, dette er spesifisert på bestillingssiden. Du kan når som helst si opp ditt abonnement.
 

Priser og endringer

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert merverdiavgift. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme. 

 

BeeKi AS forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst. Informasjon om de til enhver tid aktuelle prisene vil holdes oppdatert her.
 

Levering

Vær oppmerksom på at det kan ta 3-5 virkedager før vi mottar din bestilling til første forsendelse er på vei til din postkasse. Som abonnementsfordel vil du få -20% på dine varekjøp i avtaleperioden. Dersom det følger med en velkomstgave i din bestilling, vil den bli sendt så snart din betaling er registrert. Velkomstgaven tilfaller alltid den som bestiller abonnementet, uansett om man bestiller abonnement til seg selv eller som gave. Velkomstgavene gjelder så langt lageret rekker. Hvis vi er tomme for velkomstgaven, så vil denne erstattes med en tilsvarende vare.

Angrerett, retur og reklamasjon

Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnement ved å melde fra innen 14 dager etter at du mottok /fikk tilgang til produktet/tjenesten.

 

Hvis du velger å benytte deg av angreretten, er du ansvarlig for eventuelle returkostnader.

Ved retur skal varene returneres ubrukt og i originalemballasjen, til BeeKi AS, Lågendalsveien 3315, 3277 Steinsholt.

Link til angrerettskjema finner du her.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

Reklamasjon

Angrerett og retur

BeeKi AS vil sørge for å levere produktene i samsvar med spesifikasjonen som er oppgitt på Beeki.com. Reklamasjon av feil, mangler og forsinkelser ved produktene må gjøres til kundeservice snarest mulig. Eventuelle tilbakebetalinger gjøres til det kortet du benyttet ved betaling for produktet.

 

Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av deg.

Personvern

Når du handler på Beeki.com, vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere produktet du har kjøpt, og for å kunne sende deg gode tilbud, i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler.

 

Det rettslige grunnlaget for denne bruken av opplysninger er vår berettigede interesse i å sende tilbud og informasjon som er relevant for deg. Hvis du har en abonnementsavtale med oss eller på annen måte har et aktivt kundeforhold med Beeki AS, har vi lov til å sende deg tilbud om produkter tilsvarende det kundeforholdet bygger på. Hvis du tidligere har hatt et aktivt kundeforhold med Beeki AS forbeholder vi retten til å kommunisere med deg inntil 12 måneder etter siste aktivitet. Du kan når som helst melde deg av å motta markedsføring eller administrere din kontoinnstillinger på din brukerkonto eller ved å kontakte oss.

Se Beeki AS sin personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Gavekort og gaveabonnement

Gavekort har en gyldighet på ett år, med mindre annen periode er spesifisert.

 

Du kan også velge å kjøpe et gaveabonnement. Mottakeren av gaveabonnementet vil få tilsendt eller ha tilgang til abonnementet i en fastsatt periode. Etter at abonnementet er utløpt, vil mottakeren ikke lenger motta/ha tilgang til produktet. Gave-abonnementet stoppes automatisk. For øvrig gjelder samme vilkår som beskrevet over for gaveabonnement.

Endringer i vilkår

Vi vil kunne oppdatere våre vilkår fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av våre kjøpsvilkår på denne nettsiden. Dersom vi gjør endringer som påvirker ditt abonnement vil du varsles om dette senest 14 dager før endringene trer i kraft.

Lovvalg og verneting

Denne avtalen reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 926  677  810 
E-post: kontakt@beeki.com 
Telefon: +47 400 66 313 

Adresse: BeeKi AS, Styrvoll gård, Lågenddalsveien 3315, 3277 Steinsholt 
 

Vi håper du blir fornøyd med ditt abonnement! 

 

bottom of page