top of page

Farmasøytens 3 tips til deg som har, eller vil forebygge, tørr vinterhud!

Oppdatert: 20. jan.

I vintersesongen opplever de fleste av oss at huden blir tørr, stram og gusten.

Huden vår gjennomgår betydelige endringer, og blir ofte mer sensitiv, irritert og utsatt for urenheter.

 

Regelmessig bruk av hudprodukter som tilfører huden essensiell næring og fuktighet redusere mange hudutfordringer samtidig som hudbarrieren blir mer motstandsdyktig1. Skånsom vask av huden

Daglig ansiktsrens er viktig for å fjerne forurensninger og evt make-up. Nå på vinteren liker jeg å bruke en oljebasert rens som er skånsom, og som ikke tørker ut huden.

 

Det anbefales å bruke lunket vann da varmt vann kan være med på å tørke ut huden. Jeg elsker å dusje i varmt vann, og redusere heller hyppigheten,- og så unner jeg meg en avkoblende stund og gir meg selv en deilig massasje mens jeg påfører pleiende oljer.


2.     Tilfør næring og fukt

Bruk produkter som tilfører huden essensiell næring og fuktighet.


Honning er en skatt for huden!

Honning fremmer hudens helse – helt naturlig. Honning har en unik evne til å fremme regenerering og heling av hudceller samtidig som den tilfører masse fuktighet.  Rå honning er også naturlig peeling døde hudceller på huden.

Jeg anbefaler å bruke rå, norsk honning.

 

Masser honning inn i huden etter vask, mens huden fremdeles er lett fuktig.

La den sitte på i 20-60 minutter. Skyll av med lunkent vann, og påfør en næringsrik hudolje.


Oljer finnes naturlig i huden og er ofte noe som fuktfattig hud mangler.

Ved å bruke hudoljer jevnlig kan man få en styrket hudbarriere og holde huden i en sunn tilstand. En skadet/usunn hudbarriere er en årsak til tørr og sensitiv hud. Ved å påføre oljer får huden næring og fettsyrer, og hudens aldringsprosess kan reverseres. Det dannes et beskyttende lag som hjelper huden å bevare fuktigheten.

 

BeeKi ansiktsolje kan kombineres med andre produkter

Dersom BeeKi oljene alene, eller i kombinasjon med honningmaske, ikke skulle være nok for din hud kan det skyldes at huden din inneholder for lite vann. Da kan du ha fordel av å kombinere med et produkt som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden, og som har en sterk evne til å binde vann. Et slikt vannbasert serum anbefaler jeg at evt påføres under ansiktsoljen.


3. Beskytt huden mot kulde og forurensning

Kulde og tørr luft gjør huden dehydrert og reduserer hudens naturlige beskyttelseslag. Hudoljer tilfører essensielle fettstoffer, og styrker og beskytter hudbarrieren. BeeKi hudoljer er fri for vann og fungerer godt som «kuldekrem»– samtidig som de lar huden få puste. Passer for stor store og små. Alle oljene inneholder bivoks (fra våre egne bier) som gir huden et naturlig beskyttelseslag.

 

Vår All-Over Healing roll-on inneholder mer bivoks enn våre andre produkter; den gir ekstra beskyttelse og virker helende på tørr hud. Den kan brukes overalt, og kan med fordel påføres utsatte steder som nese og kinn for ekstra beskyttelse. Praktisk roll-on for enkel påføring.Synes det er vanskelig å velge riktig hudpleieprodukt for deg? Ta kontakt så hjelper jeg deg gjerne;)


Varm hilsen fra Tone


BeeKi hudoljer passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Egnet for hele familien, også barn
  • Alle BeeKi hudoljer er vurdert trygge, også for barn* (Cosmetic Product Safety Report utviklet av KIWA Kompetanse AS).

  • Våre ingredienser er nøye utvalgt - vi bruker kun ingredienser som er sunne for huden. Vi bruker ikke parfyme eller fargestoffer.


*Når du starter med nye hudpleieprodukter anbefaler vi alltid at du starter med å teste et lite område på huden.
579 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page