top of page

Ta vare på huden din i sommersola

Oppdatert: 27. okt. 2023

UV-stråler fra solen er en viktig kilde til vitamin D og de gjør at huden blir brunere.

Men, de kan også øke produksjon av frie radikaler (reaktive oksygenforbindelser) som kan medføre skader på kroppens celler. Antioksidanter uskadeliggjør de frie radikalene og fjerner dem når de først har oppstått.


Hovedkilden til UV-ståling er sola

UVA-stråler kommer hovedsakelig fra sola, men kan også komme fra andre kunstige lyskilder (pc, mobil). UVA-strålene kan trenge dypt ned i huden og forårsake celleforandringer, tidlig aldring av huden, pigmentforandringer og på sikt hudkreft.


UVB-stråler tas opp i de øvre hudlagene og gjør at huden blir brun. Disse strålene kan også gi rødhet og solbrenthet, som på sikt kan føre til utvikling av kreft.UVA-stråler kan føre til en raskere aldringsprosess i huden, mens UVB-stråler gjør at huden blir solbrent. Begge typer stråling kan øke faren for å utvikle hudkreft. Det er derfor viktig å bruke hudpleieprodukter som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. 


Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler

UV-stråling skaper masse frie radikaler. For mye frie radikaler kan skade huden og gi hudsykdommer, betennelser, hudirritasjoner, pigmentering, tidlig aldring, og i verste fall hudkreft.

Antioksidanter nøytraliserer de skadelige frie radikalene før de når frem til cellene, og kan derfor forebygge bl.a. rynker, ujevn pigmentering, slapp hud og hudkreft.


Vi anbefaler å bruke hudpleieprodukter som inneholder antioksidanter – de virker forebyggende/beskyttende samtidig som de bidrar til å opprettholde en sunn og frisk hud.

Nyheter

Vi har derfor utviklet en helt ny serie i BeeKi Skincare som heter "Healing Sun". Alle produktene i BeeKi i "Healing" serien virker beskyttende og reparerende. De tilfører næring i dype hudlag og har høyt innhold av antioksidanter. De gir huden et naturlig beskyttelseslag og holder huden fuktighetsrik og smidig hele døgnet. Serien består av; Healing Sun Face Oil, Healing Sun Face & Body Oil og All-Over Healing Skin Oil i en lekker liten glassflaske med roll-on kule i metall som er behagelig mot huden.Om Healing Sun Face Oil

  • Rik på antioksidanter. Cellefornyende og helende.

  • Beskytter huden mot UV-stråling og forurensninger.

  • Beroligende og regenerende egenskaper.

  • Forebygger og reduserer tegn på aldring.

  • Tilfører næring og fukt i dype hudlag uten å tette til porene.

  • Påføres gjerne rett etter vask når huden fremdeles er lett fuktig.

  • Før og etter soleksponering.

  • Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Vi har med omtanke laget en serie som tar vare på deg og dine, med de samme naturlige ingrediensene som våre øvrige produkter.Det er varmt i Norge om dagen så om du har lyst til å prøve ut nyhetene så kan du gjøre det her;56 visninger0 kommentarer
bottom of page