top of page

Fryd ansiktsolje – En tolkning av boka "Fryd" til Bjørg Thorhallsdottir

Oppdatert: 27. okt. 2023

- "Kjærlighet og glede mellom to permer"


Vi tok utfordringen og laget en deilig ansiktsolje som passer til den vakre boken til Bjørg Thorhallsdottir; "Fryd - kjærlighet og glede mellom to permer".

Bjørg Thorhallsdottir har en helt unik evne til å formidle; både med bilder, og med ord. Det var en ære å bli forespurt om å gi min tolkning av den nye, flotte boka; Fryd – kjærlighet og glede mellom to permer i form av en ansiktsolje.

Fryd ansiktsolje er pleiende for både kropp og sinn. Den er full av kjærlighet og gir følelse av indre styrke og glede. Oljen inneholder bivoks fra egne bier, i tillegg til blant annet norsk multefrøolje og oljer fra nypefrø, hyllebær, grønn te og marula frukt.Allerede bokomslaget, den knallgule fargen, og den rosa sommerfuglen med den lekne kvinnen, vekket følelser og inspirasjon;


Livsgnist - ta inn livet med glede og lekenhet

Transformasjon - vi er stadig i endring/vekst

Det er mange bilder og sitater i boka som inspirerte til å skape ansiktsoljen, særlig «La naturen (og det gode) få omfavne deg». Vi mennesker lever i et samspill med naturen – vi er skapt for å utfylle hverandre. Vi kunne faktisk ikke overlevd uten tjenestene naturen gir oss; luft, å puste, vann og mat. I tillegg gir den oss et sted hvor vi kan finne fred og ro i sjelen. I naturen er det ingen klokker, ingen tidspress. Det er en tid for alt. Ting skjer når, og som det skal.


Jeg er veldig glad for at Bjørg stadig setter ord på det å ta vare på Moder jord, og at det er økt fokus/bevissthet på viktigheten av bier, og andre pollinerende insekter, for oss mennesker og for planeten.


Ved å ta vare på Moder jord og alle hennes skapninger, sørger vi også for oss selv

Fryd ansiktsolje er 100% naturlig

Den inneholder nøye utvalgte ingredienser som er bærekraftige og hudvennlige – alle er sunne & snille for kropp og sinn. Ansiktsoljen er pleiende for både kropp og sinn. Den er full av kjærlighet og gir følelse av indre styrke og glede. Oljen inneholder bivoks fra egne bier. Oljen passer til alle hudtyper, også sensitiv og moden hud. Bivoksen som er fra egne bier gir huden et naturlig beskyttelseslag, og er med på å holde huden fuktig, myk og smidig – uten å tette til porene. I tillegg inneholder den blant annet norsk multefrøolje og oljer fra nypefrø, hyllebær, grønn te og marula frukt.

Boka er for meg kort oppsummert;

Glede, kjærlighet, egenverd, omsorg (for deg selv og andre) og egenkjærlighet.

Jeg ønsket å skape et produkt som gir helhetlig pleie for både kropp/hud & sinn, og som gir følelse av hverdagsluksus, egenkjærlighet og egenomsorg. Jeg har derfor tilsatt rene, eteriske oljer av rose, lavendel og einebær i totalt 0,1% konsentrasjon, for deg og planetens beste.

«First love yourself»

Rose

er tilsatt fordi den, i tillegg til å ha fantastiske egenskaper for huden, åpner hjertet for kjærlighet, takknemlighet, medfølelse, positivitet og den feminine gudinnekraften – vær fri til å være gudinnen i deg.

Lavendel

er særlig inspirert fra ett sitat i boka: «Ta på deg din usynlige krone».

Lavendel representerer for meg bevissthet om hvem er jeg, hva ønsker jeg, hva er mine drømmer. Våg å følge dine drømmer – du kan skape det du vil. La barnet i deg slippe fri, vær leken.

I tillegg bringer lavendel frem en følelse av harmoni og sinnsro, og hjelper til med å forsones med deg selv, være fornøyd med å være akkurat den du er. Du er verdifull.

Har blitt brukt i skjønnhetspleie i over 2500 år.


Einebær

er mye brukt i renselses seremonier, og kjent for å ha helende egenskaper. Den gir en beroligende og jordende effekt, og følelse av indre styrke og økt fokus. Einebær virker regenererende (cellefornyende) og reduserer pigmentflekker og er vist å være bra mot bl.a eksem og utslett.


I boka formidler Bjørg viktigheten av å gi slipp;

Gi slipp på alt som ikke er deg, alt som ikke er ditt, alt som ikke er deg.

«Gi litt mer f... i hva andre synes om deg»

FRYD ansiktsolje jobber dypt ned i huden og tilfører masse næring uten å tette til porene. Oljen absorberes raskt og etterlater en fløyelsmyk overflate. Huden holder seg myk og smidig hele dagen, og den føles heller ikke stram og tørr etter en lang natt.

Inneholder ingredienser som er kjent for å virke revitaliserende, stimulere kollagenproduksjon, øke elastisiteten i huden og forebygge linjer, rynker, aldersflekker og andre tegn på aldring. Rik på E-vitamin og Omega 3, 6 og 9. Høyt innhold av antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler fra f.eks. UV-stråling og forurensning. Vitale næringsstoffer gir huden en jevnere hudtone.


Flere av ingrediensene er vist å ha naturlige antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør at oljen kan egne seg til tørr, rød og irritert hud (eksem, utslett og psoriasis). Regenererende (cellefornyende) egenskaper er helende for arr og skadet hud.

Oljen inneholder bivoks fra egne bier. Den gir et naturlig beskyttelseslag og er med å holde huden fuktig, myk og glatt gjennom dagen og natten.

Fryd ansiktsolje inneholder kun 0,1% eteriske oljer – for deg og planetens beste.

Oljen er nå og tilgjengelig for kjøp via vår egen nettbutikk. Du kan lese mer og bestille ansiktsoljen her.


Bruk
  • FRYD ansiktsolje passer til alle hudtyper, også sensitiv og moden hud.

  • Egnet for hele familien, også små barn.

  • Oljen trygt kan påføres rundt øyne og på lepper.


Den vakre boka kan kjøpes her:258 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page