top of page

Aluminiumflasker; et bærekraftig og og fornuftig valg for BeeKi

Oppdatert: 4. jul.


Miljø i fokus.

Vi ønsker ikke bare å ta vare på vår egen hud, men også på planeten vi lever på. Derfor var valg av riktig emballasje avgjørende for å sikre at våre produkter er mest mulig i harmoni med naturen. Et av de største fordelene med aluminiumsflasker, er at de har relativt liten miljøpåvirkning. Aluminium er nemlig 100% resirkulerbart, og kan gjenvinnes uendelig mange ganger uten at kvaliteten blir redusert. Ved å velge aluminiumsflasker som emballasje til våre hudoljer, bidrar vi til å redusere behovet for å utvinne og produsere nye materialer. Dette reduserer energiforbruk, utslipp av klimagasser og avfallsmengde. Aluminium er i tillegg et lettvekt produkt, noe som gjør det lett og miljøvennlig å frakte.

I BeeKi har vi et sterkt fokus på bærekraft i alle ledd. Vi har derfor lagt mye tid, tanke, energi og kjærlighet i vårt valg av emballasje.


Emballasje av aluminium er et bærekraftig valg. Aluminium er nemlig 100% resirkulerbart, og kan gjenvinnes uendelig mange ganger uten at kvaliteten blir redusert. Fjern gjerne etiketten før du sorterer flasken sammen med glass og metall.

Emballasje som sikrer produktkvalitet.

Beskyttelse mot lys og luft er alfa og omega for å opprettholde produktkvaliteten til oljene våre.

Aluminiumemballasje er helt tett for lys og luft. Hudoljene blir skånet for skadelige UV-stråler og oksygeneksponering. Slik unngår vi nedbrytning av ingrediensene og redusering effektivitet av oljene over tid. I tillegg gir aluminium en effektiv barriere mot eksterne bakterier, mikroorganismer og forurensende stoffer. Dette er spesielt viktig for våre økologiske hudpleieprodukter som vanligvis inneholder naturlige og sensitive ingredienser.

Innsiden av flaskene er gullbelagt. Gullbelegget fungerer som en beskyttende barriere som hindrer direkte kontakt mellom aluminiumet og produktet, og dermed reduserer risikoen for korrosjon eller kjemisk reaksjon.
Ett pump, null svinn.

Flaskene kommer med pumper som er praktiske og hygieniske i bruk og gjør det lett å dosere oljen. Dosering med pumpe bidrar til mindre sløsing. Noe som også er bra for miljøet.


Pumpene kan også gjenvinnes i plast og metall.


Flaskene våre kommer forresten i en nydelig linpose. Akkurat der har vi også en helt egen filosofi og et unikt samarbeid. Men det blir et eget innlegg… Stay tuned.


Vi hører gjerne fra deg hva du tenker rundt emballasje! Legg igjen spørsmål, innspill og kommentarer, så svarer vi deg gjerne.


Hilsen oss i BeeKi.

 

Vår kontaktinformasjon

E-post: kontakt@beeki.com Telefon: +47 400 66 313 Besøksadresse: Helsehjørnet Fekjan 7B, 2. etasje 1394 Nesbru


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page