top of page

Aluminium; et bærekraftig og fornuftig valg for BeeKi

Oppdatert: 20. jan.

Vi ønsker å ta vare på kroppen (huden), men også på planeten vi lever på. Derfor var valg av riktig emballasje avgjørende for å sikre at våre produkter er mest mulig i harmoni med naturen, samtidig som de ivaretar produktene.

I BeeKi har vi et sterkt fokus på bærekraft i alle ledd. Vi har derfor lagt mye tid, tanke, energi og kjærlighet i vårt valg av emballasje.


Miljø i fokus.

Aluminium er blant de mest miljøvennlige materialene på planeten. Aluminium er 100% resirkulerbart, og kan gjenvinnes uendelig mange ganger uten at kvaliteten blir redusert. Ved å velge aluminiumsflasker som emballasje til våre hudoljer, bidrar vi til å redusere behovet for å utvinne og produsere nye materialer. Dette reduserer energiforbruk, utslipp av klimagasser og avfallsmengde. Aluminium er i tillegg et lettvekt produkt, noe som gjør det lett og miljøvennlig å frakte.


Emballasje som sikrer produktkvalitet.

Beskyttelse mot lys og luft er essensielt for å opprettholde produktkvaliteten til oljene våre.

Våre aluminiumsemballasje (aluminiumsflasker med tilhørende pumpe) er tett for lys og luft. Hudoljene blir skånet for UV-stråler og oksygeneksponering som kan føre til nedbrytning av ingredienser og redusert effekt og holdbarhet. Alle våre produkter er holdbare 12 måneder etter åpning.


Innsiden av flaskene er gullbelagt. Gullbelegget fungerer som en beskyttende barriere som hindrer direkte kontakt mellom aluminiumet og produktet. Kompatibilitet mellom emballasje og våre produkter er nøye analysert.


Resirkulering av emballasjen

Både flaskene og pumpene kan gjenvinnes.

  1. Flasken og selve pumpen sorteres g ilass&metall avfall

  2. Plastrøret på pumpen sorteres med plastavfall

  3. Vil du være ekstra miljøvennlig sorterer du etiketten sammen med plast


Linposen istedenfor papp/papir

Produktene våre pakkes forresten i en nydelig linpose som kan gjenbrukes. Historien bak valget av linposene og vårt unike samarbeid med House of Good People blir et eget innlegg… Stay tuned.


Ett pump, null svinn.

Flaskene kommer med pumper som er praktiske og hygieniske i bruk og gjør det lett å dosere oljen. Dosering med pumpe bidrar til mindre sløsing. Noe som også er bra for miljøet.


Vi hører gjerne fra deg hva du tenker rundt emballasje! Legg igjen spørsmål, innspill og kommentarer, så svarer vi deg;)


Hilsen oss i BeeKi.

 

Vår kontaktinformasjon

E-post: kontakt@beeki.com Telefon: +47 400 66 313 Besøksadresse: Styrvoll Gård, Lågendalsveien 3315, 3277 Steinsholt

48 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page